Actueel

Wij zijn per direct op zoek naar een Vastgoedbeheerder (40 uur)!
01-12-2017

BFM beheer is een landelijk opererende onderneming die gespecialiseerd is in het beheer en onderhoud van utiliteitsgebouwen. Daarnaast houden wij ons bezig met verbouwingen, renovaties, garantieonderhoud en schadeherstel/reparatie.

lees verder »


Oplevering dakrenovatie KDV Emmeloord
04-09-2017

In Emmeloord zijn we druk bezig geweest met een dakrenovatie bij ‘Kindercrèche De Flierefluiter’. Het gehele oude ongeïsoleerde kapconstructie is vervangen voor een nieuw geïsoleerd dak systeem.

lees verder »


P+R Zutphen sluit beheersovereenkomst met BFM beheer b.v. voor 10 jaar!
29-01-2016

In 2017 is door Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello P+R parkeergarage in Zutphen opgeleverd. De parkeergarage, passend bij de omgeving van het centraal station in Zutphen, is in opdracht van Nederlandse Spoorwegen gerealiseerd. De parkeergarage is ontworpen in samenwerking met architectenbureau…

lees verder »


BFM beheer verantwoordelijk voor 30 jaar onderhoud in opdracht van Superstone N.V. 'Parkeergarage Amphia'.
29-01-2016

In 2016 is door Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello de parkeergarage bij Amphia opgeleverd. De parkeergarage is in opdracht van Superstone N.V. te Breda gerealiseerd.

lees verder »


VACATURE TECHNISCHE COÖRDINATOR UTILITEIT (40 UUR)
29-01-2016

BFM beheer is een landelijk opererende onderneming die gespecialiseerd is in het beheer en onderhoud van utiliteitsgebouwen. Daarnaast houden wij ons bezig met verbouwingen, renovaties, garantieonderhoud en schadeherstel/reparatie. BFM beheer is een uniek concept waarbij meegedacht wordt met de klant.…

lees verder »