P+R Zutphen sluit beheersovereenkomst met BFM beheer b.v. voor 10 jaar! | 29-01-2016

In 2017 is door Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello P+R parkeergarage in Zutphen opgeleverd. De parkeergarage, passend bij de omgeving van het centraal station in Zutphen, is in opdracht van Nederlandse Spoorwegen gerealiseerd. De parkeergarage is ontworpen in samenwerking met architectenbureau MoederscheimMoonen uit Rotterdam. In slechts zes maanden tijd werd de parkeergarage gerealiseerd.

De P+R parkeergarage is op dit moment geopend en kan gebruikt worden om uw auto of fiets bij het station Zutphen te parkeren. 

De eerste bovengrondse parkeergarage in Zutphen bestaat uit vier bouwlagen en biedt plek aan 375 auto’s en 600 fietsen. De parkeergarage is voorzien van twee wokkelvormige hellingbanen die worden gebruikt als in- en uitrit. De nieuwe parkeergarage met houten ombouw heeft de vorm van een pakhuis en is voorzien van een hoogwaardige en technische uitstraling. Uniek aan het ontwerp is de stadsplattegrond van Zutphen die is verwerkt in de gevel. 

Vastgoedbeheer
BFM beheer is, voor een periode van 10 jaar, verantwoordelijk voor het technisch en administratief beheer van de parkeergarage. 

Omschrijving
Parkeergarage met een capaciteit voor 375 auto’s en 600 fietsen.

Delen:

« Terug naar het overzicht