Verbouwing LOXAM Boxmeer en Deventer | 24-03-2020

In Boxmeer en Deventer is gestart met de 12e en 13e verbouwing voor LOXAM. De locaties worden volledig aangepast naar de wensen en huisstijl van LOXAM.

LOXAM Deventer

In Deventer is recent gestart met de renovatie van de bestaande vestiging van LOXAM. Tijdens de verbouwing worden zowel de shop waar de klanten komen als de achterliggende kantoren en kantine grondig gerenoveerd. De shop wordt voorzien van een nieuwe vloer-, wand- en plafondafwerking. De kantoren krijgen een nieuwe vloer- en wandafwerking. Ook worden hier de werkplekken opnieuw ingedeeld met de installatie voorzieningen op de juiste plek. Tevens wordt de buitenzijde voorzien van nieuwe beplating zodat het pand helemaal in huisstijl van LOXAM is.

Komende week wordt de nieuwe inrichting geplaatst door LOXAM, waarna BFM beheer de laatste werkzaamheden aan de binnenzijde zal uitvoeren.

De oplevering staat gepland voor eind april.

LOXAM Boxmeer

In Boxmeer zijn de eerste werkzaamheden voor de verbouwing ook opgestart. Hier wordt een nieuwe vestiging gerealiseerd voor LOXAM in een bestaand bedrijfspand. Voor LOXAM haar intrek zal nemen in het pand wordt ook deze eerst grondig verbouwd, waarbij zowel binnen- als buiten de nodige werkzaamheden worden uitgevoerd.

Aan de buitenzijde wordt het terrein opgeknapt. De verlichting wordt vervangen voor LED verlichting en de gevel in de huisstijl van LOXAM getransformeerd. Aan de binnenzijde worden diverse kantoren gerenoveerd en nieuwe ruimtes gecreëerd. De gehele verbouwing vindt plaats in nauwe samenwerking met LOXAM, zodat het pand na de verbouwing optimaal aansluit bij de wensen van de gebruiker.

De oplevering staat gepland in mei.

Delen:

« Terug naar het overzicht