Image description
Eurofins Heerenveen
Eurofins Heerenveen

Eurofins Heerenveen

BFM beheer sluit beheerovereenkomst met Eurofins.

 

In opdracht van Eurofins voert BFM beheer het beheer uit voor hun vestiging in Heerenveen.

Focus in de beheerovereenkomst ligt op het technisch beheer. Het pand is voorzien van hoogwaardige installaties in verband met de hygiëne-eisen en labfuncties, met name voor ventilatie en koeling.

 

Eurofins: “de uitgebreide locatie van 3.000 m² beschikt naast een microbiologisch laboratorium over een chemielaboratorium van 1.600 m², kantoor-, bedrijfs- en opslagruimte, een prachtig ingerichte ontvangstruimte en een kleurrijke kantine”.

Eurofins levert in de Benelux een belangrijke bijdrage aan de borging van voedsel- en waterveiligheid met laboratorium- en adviesdiensten op 12 locaties. Wereldwijd bestaat Eurofins uit meer dan 800 laboratoria in 50 landen met 50.000 medewerkers.

Rob Velderman (betrokken bij de totstandkoming van de overeenkomst) vertelt: “Het is niet de eerste keer dat BFM beheer en Eurofins elkaar tegenkomen. Zo kent BFM beheer het bedrijf al van een van hun andere vestigingen. In een bedrijfsverzamelgebouw in Deventer is Eurofins huurder en werkt BFM beheer voor de pandeigenaar. Het verheugt ons om nu in directe opdracht van Eurofins het technisch beheer te voeren voor deze hoogwaardige locatie”.

BFM beheer kijkt uit naar een prettige samenwerking. 

>
<